Hur går det till?


Varför Homestyling?

En stylad bostad kan öka försäljningsvärdet med hela tio till tjugo procent. Tillsammans med er mäklare maximerar vi försäljningen!

 

Hur går det till?

Vi ses för ett möte i bostaden där vi går igenom vilka möbler och inredningsdetaljer som bör tas bort och/eller adderas. Efter mötet skickar jag ut en offert baserad på hur mycket jobb jag behöver lägga ner i projektet samt kvantitet i möblering. Efter godkänd offert görs eventuella förflyttningar av befintligt möblemang enligt överenskommelse. Jag planerar sedan er homestyling för att sedan komma ut till bostaden igen på överenskommet datum för att utföra stylingen. När jag är färdig är bostaden redo för fotografering samt visning. Hos mig ingår det upp till 10 veckors hyra av styling produkter för att det ska finnas gott om tid för fotografering, visning och eventuell omvisning. 

 

Intresserad?

Mejla till: lillaladanblido@gmail.com 

 

 

 

Inredningsuppdrag enligt offert

Vill ni ha mer omfattande hjälp?

Jag kan göra allt, från att ta fram inredningsförslag med moodboards, ritningar och inköpslistor till att koordinera ihop med hantverkare samt att få allt på plats hemma hos er.

Jag kan hjälpa er med kompletterande inredning till ert befintliga möblemang eller att skapa ett helt nytt hem. Vi börjar alltid med ett offertmöte där vi går igenom vad ni önskar ha hjälp med. Vi går igenom era önskemål och behov samt bostadens förutsättningar. Vi tar mått och diskuterar er budget. Därefter skickar jag en offert på min arbetskostnad för att ta fram ett förslag baserat på ert behov. 

 

Såhär går det till:

 • Jag kommer till bostaden för ett offertmöte.
  Mötet tar ca 1 timme och kostar 500kr inkl moms. Denna kostnad dras av om ni sedan väljer att tacka ja till offerten.
 • Inför mötet får ni ett formulär mailat av mig som ni får titta igenom så att ni är förberedda inför mötet. Tillsammans går vi sedan igenom detta, era behov och i vilken omfattning ni behöver hjälp. Vi pratar om er stil, olika behov, funktion och känslan ni vill uppnå i hemmet och beräknad budget.
   
 • Ni får sedan en offert för ett inredningsförslag. Priset baseras på beräknad tidsåtgång för framtagande av inredningsförslaget.
   
 • Efter en accepterad offert sätts en tidsplan för när förslaget ska levereras. Därefter börjar jag jobba med inredningsförslaget.
 • Förslaget levereras i form av en PDF-fil med moodboards, möbleringsplaner och förslag på möbler och inredning. Ni får även en inköpslista med alla möbler och inredning som jag föreslår, med beräknade leveranstider, mått och priser.
   
 • Man kan sedan att gå vidare genom att beställa föreslagna möbler och inredning av mig och låter mig sköta alla inköp, ev projektledning/samordning med hantverkare, transport, bärhjälp, avemballering, montering och färdigställande på plats. Då kan jag säkerställa att slutresultatet blir av högsta kvalitet och enligt förslaget. På så vis kan ni njuta av ett färdigt och trivsamt hem som speglar er som personer. Så klart är jag flexibel och kan hjälpa er med utvalda delar av detta också. 
  Vill du själv hålla i dessa trådar så finns det alternativet också. 

   

Intresserad?

Mejla till: lillaladanblido@gmail.com Inredningskonsultation i ert hem

Behöver ni hjälp på traven och någon att bolla tankar och idéer med?

Är det dags att ta tag i det där som gnager och känns obalanserat?

Vill ni också få till den omtalade "röda tråden"?

Här får ni ett två timmar långt möte med en inredare i ert hem.

 

Innan mötet får ni fylla i ett formulär med information om era behov mm.

Ni behöver skicka en planritning samt bilder och/eller film från ert hem, så jag kan förbereda mig inför vårt möte. I priset ingår även återkoppling och svar på eventuella frågor som dykt upp under mötet.

Totalt ingår ca 4 h.

 

Exempel på vad jag kan hjälpa er med är förslag på möblering, förslag på möbler och textilier, ljussättning, färg-och tapetval samt andra materialval som inredningsdetaljer.

 

Pris: från 5000 kr inkl moms

Intresserad?

Mejla till: lillaladanblido@gmail.com