Inredningstjänster och uppdrag


Hej!

Jag heter Mary Larsson och är diplomerad inredare.

Jag driver en livsstilsbutik med massor av underbar inredning i olika stilar. Där finns allt från de lantliga bomullsservetter, moderna ljuslyktorna, skandinaviska textilier och de kustnära färgtonerna. Allt sammansvetsat med ett grönt tänk och en stor passion.

Från och med våren 2023 kommer jag att erbjuda homestyling runt om i Roslagen. Detta både för dig som vill förändra din bostad eller för dig som ska sälja din bostad. 

            

För dig som vill ha en förändring…

Jag kommer att erbjuda inredningskonsultation och utföra inredningsuppdrag för den som önskar en förändring av sitt hem. Kanske saknar ni den där röda tråden eller har det bara blivit dags för en förändring?! 

Då är det på tiden att ta tag i saken, detta gör vi tillsammans för att du ska trivas i din bostad och vilja kalla det ditt hem. 

Vid en inredningskonsultation ingår det förberedelser inför konsultationen i ditt hem och svar på frågor och funderingar som kan uppstå.  Det blir en resa tillsammans mot ett hem som du kommer att älska. 

Är en konsultation inte nog, utan ni vill ha ett komplett inredningsuppdrag utfört?! 

Då hjälper jag er förverkliga alla de drömmar ni har från start till färdigställt.

Boka ett kostnadsfritt första möte med mig så tar vi det därifrån. 

För dig som ska sälja…

Jag kommer att erbjuda rådgivning och homestyling för den som önskar styling av sin bostad inför försäljning. 

Undersökningar visar att slutpriser på bostäder ökar mellan 10-20% om bostaden har blivit professionellt stylad inför försäljningen. 

Visste du att homestyling dessutom är avdragsgill på vinstskatten? Läs mer Här

Vid en homestyling går vi tillsammans igenom bostaden för att jag ska få en bättre uppfattning om hemmet, för att se vilken inredning som bör tas bort,  läggas till eller ändras.  Sedan skickar jag en offert på det vi kommit överens om. Efter godkänd offert börjar resan på riktigt. Vi bokar in en tid för stylingen och när den är färdigställd är bostaden klar för fotografering och visning. Hos mig ingår upp till  10  veckors hyra av inredning så det finns gott om tid för fotografering och visning utan stress. 

Boka ett kostnadsfritt första möte med mig så tar vi det därifrån. Har du fler frågor eller vill veta mer? 

Besök mig på www.lillaladanblido.se för mer information och QnA. 

Mail: lillaladanblido@gmail.com

Telefon: 070-9944337