Q&A


Vad kostar en homestyling? 

  • En homestyling inför försäljning kostar från 100kr/kvm och minimun 5.000kr. 

Vad kostar en inredningskonsultation? 

  • En ren inredningskonsultation kostar från 5.000kr. Priset är beroende på hur stor bostad ni har och hur ingående konsultation ni önskar. 

Kan mina möbler vara kvar i bostaden? 

  • Vi kommer gemensamt att gå igenom bostaden och beroende på hur visionen ser ut för styling kan vissa möbler behöva bytas ut och tas bort. Men det finns överdrag för möbler som ibland kan vara en lösning. 

Vem utför stylingen? 

  • Det gör jag! Mitt namn är Mary och jag är diplomerad inredare. Jag har flera års erfarenhet av att designa bostäder samt att jag driver min egna inredningsbutik. Vill du veta mer? Mejla eller ring mig så tar vi ett samtal och ser om du känner att jag är rätt person för jobbet. 

Målar ni även om i bostäder? 

  • Ja! Om man önskar ett fullt inredningsuppdrag utfört så hjälper vi dig från start tills alla dina husdrömmar är färdigställda. Jag utfört enklare målningar och justering själv, men är det ett stort projekt vi ska utföra så har jag några lokala firmor som jag samarbetar med. 

Kan jag själv välja vart jag köper in varor vid ett inredningsuppdrag? 

  • Självklart! Jag finns där för er, guidar er för att hitta rätt och strävar alltid åt att ni ska få det precis som ni drömmer om. Ni väljer själva om ni önskar göra inköp och vart, men självklart finns alternativet också att jag tar hand om alla inköp och ni bara njuter av resans gång.